Barcelona

Camacho i Navarro titllen Puig d'irresponsable i l'acusen de fer un "ús partidista" dels cossos de seguretat

Camacho i Navarro han criticat el conseller d'Interior després que Puig defensés la lleialtat dels Mossos amb el govern de Catalunya.

RedaccióActualitzat
Després que el conseller d'interior, Felip Puig, defensés la lleialtat dels Mossos amb el govern de Catalunya, la presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ha titllat d'irresponsable el posicionament de Puig. La líder del PPC lamenta que Puig utilitzi de forma partidista una policia que ha de vetllar pels interessos de tot el poble i no només d'uns quants.

En la mateixa línia, s'hi ha referit el candidat del PSC a la Generalitat, Pere Navarro, que s'ha mostrat "escandalitzat" per l'"ús partidista" que ha fet CiU, però també el PP, de les forces i cossos de seguretat. A banda de les declaracions de Puig, Navarro també feia referència a les manifestacions de l'eurodiputat del PP Aleix Vidal-Quadras quan va suggerir la intervenció de la Guàrdia Civil a Catalunya en cas d'iniciar-se un procés d'independència.

"Les declaracions de Felip Puig i Vidal-Quadras són molt rellevants perquè és aquella política mal entesa a partir de la qual uns partits s'apropien de les forces i cossos de seguretat de Catalunya, o d'Espanya, i fan un ús partidista. I és molt seriós que passi en campanya electoral".

Navarro ha afegit: "Això ens escandalitza perquè no es pot utilitzar d'aquesta forma tan frívola els cossos de seguretat, en benefici d'uns interessos de partit". "És irresponsable utilitzar aquest tipus d'expressions i nosaltres no ho farem mai", ha dit també.

D'altra banda, la líder del PP català ha manifestat que la posició rupturista de CiU i la imposició de fronteres acabarien amb nou segles d'història compartida dels pobles de la Corona d'Aragó. Sànchez-Camacho ha demanat també als socialistes que no utilitzin la convocatòria de vaga general per treure rèdit electorals.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut