Captura de la piulada amb Mas convertit en oficial de les SS.
Captura de la piulada amb Mas convertit en oficial de les SS.
Rubí

Un regidor del PP a Rubí piula un fotomuntatge de Mas com a oficial nazi

Ha difós per Twitter un fotomuntatge del president de la Generalitat caracteritzat com oficial de les SS, amb braçalet de CiU i una xapa de TV3, imatge acompanyada del text "La història es repeteix". El regidor ha retirat aquesta i una altra imatge del mateix estil del seu compte, des d'on ha demanat disculpes.

RedaccióActualitzat
Un regidor del PP a Rubí, Jonatan Cobo Ortega, ha difós per Twitter un parell d'imatges que equiparen CiU amb els nazis i, en general, el nacionalisme català amb els nacionalsocialistes de Hitler.

Una és una fotomunatge que converteix Artur Mas en oficial de les SS, amb braçalet de CiU i una xapa de TV3, imatge que va acompanya del text, en castellà, "La història es repeteix".

L'altra piulada és la imatge d'un camp de concentració, amb presoners jueus. A sota, l'avís: "Alguns nazionalistes volen repetir això".

Els tuits han començat a córrer per la xarxa, fins que han desaparegut del compte del regidor, que també és el president de Noves Generacions a Rubí, segons informa al seu perfil. Potserioment, ha demanat disculpes per si ha "ferit sensibilitats".
Anar al contingut