Els ultres cremant una bandera estelada.
Els ultres han cremat una bandera estelada.
Barcelona

Joves ultres es manifesten a la plaça d'Espanya i coregen que "l'independentisme és terrorisme"

Una cinquantena de militants i simpatitzants dels partits Democràcia Nacional i la Falange Espanyola de les JONS s'han concentrat a la plaça d'Espanya a Barcelona en el Dia de la Hispanitat. Han cantat consignes contra Catalunya i han cremat una estelada.

RedaccióActualitzat
Militants i simpatitzants de Democràcia Nacional i la Falange Espanyola de les JONS han protagonitzat, un any, més la concentració ultra del Dia de la Hispanitat a la plaça d'Espanya de Barcelona. A diferència de la marxa convocada per la Plataforma d'Espanya i Catalans, aquesta manifestació ha estat carregada de banderes inconstitucionals i d'atacs a Catalunya.

La cinquantena de joves que s'han trobat a la plaça d'Espanya han corejat consignes com "l'independentisme és terrorisme" i han cremat una estelada.

L'acte ha estat presidit per banderes espanyoles, algunes amb símbols franquistes, i amb crits de "Visca Espanya!". Els manifestants han cantat el "Cara al sol" i han cridat lemes com "Que no ens enganyien, Catalunya és Espanya" i "Espanya una i no 51".

Després de trobar-se a la plaça d'Espanya, els manifestants s'han concentrat per marxar per la muntanya de Montjuïc fins a la plaça Sant Jordi, lloc on es reuneixen cada any. Durant el trajecte, alguns dels joves han cremat una bandera estelada.

"La cita antiindependentista per excel·lència"

En declaracions a l'agència Europa Press, el portaveu de la secció juvenil de Democràcia Nacional, Pedro Chaparro, ha explicat que no pensen anar a la marxa convocada per la Plataforma d'Espanya i Catalans.

Chaparro argumenta que "la cita antiindependentista per excel·lència és la que celebrem nosaltres cada any des de fa 25 anys".

Anar al contingut