Barcelona

Treballadors del metro de Barcelona reben Mas i Trias amb una forta xiulada a la basílica de la Mercè

Els treballadors del metro de Barcelona, que han fet coincidir aquesta xiulada amb la jornada de vaga, portaven pancartes on es podia llegir "Per decret no ens robareu" o "Treballadors del metro en lluita".

RedaccióActualitzat
Un grup de treballadors del metro de Barcelona han rebut el president de la Generalitat, Artur Mas, i l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, amb una forta xiulada quan han entrat a la basílica per assistir a la missa que se celebra amb motiu de la diada de la Mercè. Segons fonts sindicals, uns 500 treballadors del metro de Barcelona s'han concentrat davant de l'església per protestar contra les retallades, han xiulat i han fet sonar botzines contra les autoritats.

Els treballadors del metro de Barcelona, que han fet coincidir aquesta xiulada amb la jornada de vaga, portaven pancartes on es podria llegir "Per decret no ens robareu" o "Treballadors del metro en lluita".

La d'avui és la segona jornada de vaga que fan els treballadors del metro després que dilluns passat van coincidir en una aturada de 24 hores amb els d'autobusos de TMB, Rodalies i Regionals de Renfe.

Protesten per l'eliminació de la paga de desembre que ha aprovat per reial decret el govern espanyol per a tot el sector públic.

Anar al contingut