Barcelona

Mas diu que la seva oferta per Eurovegas ha caducat i deixa entreveure altres projectes

Les condicions que la Generalitat havia ofert a l'empresa de Sheldon Adelson tenien un termini, que va acabar el 31 d'agost i "ells ho sabien feia setmanes", ha avançat el president. Des d'aquesta data, doncs, la Generalitat té "les mans lliures" per obrir altres negociacions, negociacions que "òbviament, no puc avançar", ha afegit.

RedaccióActualitzat
L'opció de Madrid com a futura ubicació del macrocomplex d'oci Eurovegas pren força dia a dia. Després de les filtracions des de l'oposició i les declaracions enigmàtiques de la presidenta d'aquesta comunitat, el president català, Artur Mas, s'hi ha referit en una entrevista a "Els matins de Catalunya Ràdio", on ha insinuat que és probable que el projecte sigui finalment per a la capital de l'Estat.

Mas ha avançat que les condicions que la Generalitat havia ofert a l'empresa de Sheldon Adelson tenien un termini, que va acabar el 31 d'agost i "ells ho sabien feia setmanes". Des d'aquesta data, doncs, la Generalitat té "les mans lliures" per obrir altres negociacions, ha explicat el president, negociacions que "òbviament, no puc avançar", ha afegit. A la pregunta si es tracta de projectes asiàtics, el president ha respost amb un lacònic "avui toca el que toca".

El president ha reiterat que Catalunya va emprendre la cursa per l'Eurovegas molt més tard que Madrid, i que malgrat això s'ha aconseguit recuperar molt terreny i que Las Vegas Sands tingui "dubtes seriosos, prova d'això és que no han decidit", però ha afegit que si finalment els nord-americans trien la capital de l'Estat "no s'enfonsa el món".


Las Vegas Sands assegura que no ha pres encara una decisió sobre Eurovegas

La multinacional nord-americana del joc Las Vegas Sands, presidida pel magnat Sheldon Adelson, ha assegurat aquesta tarda que encara no ha pres una decisió sobre la ubicació del complex Eurovegas a Espanya. "La companyia no ha pres una decisió. No cal parlar que s'han pres decisions sobre aquest assumpte", ha dit a Efe el portaveu de la companyia nord-americana, Ron Reese.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut