Una imatge d'arxiu d'un avió de Ryanair (Foto: EFE)
Aquest incident s'afegeix als que la companyia ha tingut al llarg de l'estiu. (Foto: EFE)
Lanzarote

Ryanair demana prioritat per aterrar a l'aeroport de Lanzarote per falta de combustible

El vol de Ryanair procedia de Leeds i es va trobar que a causa del vent havia d'esperar l'autorització de la torre de control de Lanzarote per poder aterrar i hi havia dos aparells més davant seu. Va justificar la falta de combustible per poder aterrar abans.

RedaccióActualitzat
Un avió de Ryanair va tornar a demanar prioritat per aterrar a l'aeroport de Guacimeta, a Lanzarote, aquest dimarts perquè s'estava quedant sense combustible. Segons fonts d'AENA, aquesta va ser la justificació que va donar el comandant per passar al davant de dos altres aparells, que es van haver d'esperar fins que la nau de Ryanair havia tocat terra.

El vol de Ryanair procedia de Leeds, al Regne Unit, i es va trobar que a causa del vent havia d'esperar l'autorització de la torre de control de Lanzarote per poder aterrar i hi havia dos aparells més davant seu. Va ser en aquell moment que va demanar aterrar abans que la resta d'aparells. La petició va ser acceptada i l'avió de la companyia de baix cost va aterrar sense cap tipus de complicació.

Les crítiques cap a la companyia irlandesa s'han multiplicat, per la política que aplica Ryanair en la càrrega de combustible, després que tres dels seus avions van sol·licitar, el 26 de juliol, fer aterratges d'emergència a València per la falta de carburant.
Anar al contingut