Madrid

Aguirre, sobre Eurovegas: "La meva intuïció, que no m'acostuma a fallar, és positiva"

La presidenta de la Comunitat de Madrid afirma que s'ha d'esperar que ho anunciï l'empresa d'Adelson però que la seva "intuïció", que no li acostuma "a fallar", "és positiva".

RedaccióActualitzat
La presidenta de Madrid, Esperanza Aguirre, ha assegurat sobre la ubicació d'Eurovegas que la seva "intuïció", que no li acostuma "a fallar" "és positiva". Aguirre ha afirmat que qui ha de confirmar on anirà el macroprojecte d'oci i casinos és l'empresa de Sheldon Adelson, Las Vegas Sands, però que el nas li diu que serà una bona notícia.

Durant la roda de premsa després de la reunió del Comitè de Direcció del PP de Madrid, Aguirre ha respost així quan li han preguntat si podia confirmar que Eurovegas s'instal·larà a Madrid, com ja va dir el secretari general del PSM, Tomás Gómez.

"Els que han d'anunciar la decisió —ha dit Aguirre— són els responsables de l'empresa Las Vegas Sands", amb els quals ha reconegut que s'ha reunit aquest estiu, com ha anat fent, segons ha dit, "durant sis anys".

Preguntada per la seva impressió sobre la decisió que prendrà Adelson, s'ha limitat a respondre: "D'impressions no en viu l'home ni la dona. Les dones vivim a vegades d'intuïcions, i si em pregunta per la meva intuïció, que no m'acostuma a fallar, és positiva, però no tinc dades".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut