Imatge d'arxiu d'un tren de rodalies de Renfe
Imatge d'arxiu d'un tren de rodalies de Renfe
Girona/Figueres

Esgotada la venda per internet del segon tren per anar a la manifestació de la Diada

Encara queden bitllets disponibles si s'adquireixen de manera presencial a l'oficina de Turisme de Girona o a l'Ajuntament de Figueres. Els seients del primer tren es van esgotar al cap de poques hores. UPyD ha demanat l'anul·lació dels dos trens i acusa els dos consistoris de no respectar "l'interès general" al ser una marxa independentista.

RedaccióActualitzat
La iniciativa dels ajuntaments de Girona i Lleida de llogar dos trens per anar a la manifestació de l'Onze de Setembre a Barcelona és tot un èxit. Els dos consistoris van posar a la venda dimecres 500 bitllets d'un primer tren que es van exhaurir en poques hores. A l'haver-hi més gent interessada a adquirir bitllets, es va llogar un segon tren per anar l'11-S a Barcelona.

Els bitllets s'han posat a la venda aquest dijous i s'han esgotat per internet al cap de poques hores. Encara queden, però, bitllets disponibles si s'adquireixen de manera presencial a l'Oficina de Turisme de Girona, oberta fins a les vuit del vespre, i a l'Ajuntament de Figueres.

Aquest segon tren sortirà de Figueres a les 15.15 i passarà per l'estació de Girona a les 15.35. Igual que el primer tren, també arribarà a l'estació de Passeig de Gràcia i tornarà des d'aquesta estació barcelonina a les 21.10, aproximadament.

UPyD reclama que s'anul·lin els trens

La secció dels partit de Rosa Díez a Catalunya ha demanat aquest dijous a la Delegació del Govern que cancel·li la decisió dels ajuntaments de Girona i Figueres de posar en marxa dos trens perquè els ciutadans que ho desitgin acudeixin a la manifestació de l'Onze de Setembre a Barcelona, organitzada per la Assemblea Nacional Catalana (ANC).

En un comunicat, el partit assegura que la iniciativa dels dos consistoris constitueix "una clara desviació de poder i una malversació de fons públics" per a finalitats que no els corresponen com administracions locals. UPyD considera que Girona i Figueres no respecten "l'interès general", ja que es tracta d'un marxa independentista i argumenta que la iniciativa pot ser vetada per l'Estat en aplicació de la Llei de Bases de Règim Local.

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut