Nova York

L'autor de la matança de Nova York és un empleat que ha volgut matar l'empresari que el va acomiadar

Dues persones han mort i, com a mínim, nou més han resultat ferides en un tiroteig que hi ha hagut davant de l'Empire State Building, a la Cinquena Avinguda de Nova York. Un dels morts és l'autor dels trets. Es tracta d'un home que ha volgut matar el propietari de l'empresa d'on fa poc el van acomiadar.

RedaccióActualitzat
Dues persones han mort i, com a mínim, nou més han resultat ferides en un tiroteig que hi ha hagut davant de l'Empire State Building, a la Cinquena Avinguda de Nova York, entre els carrers 33 i 34.

Un dels morts és l'autor dels trets que, segons acaba de dir l'alcalde de Nova York, Michael Bloomberg, ha estat abatut per la policia. Es tracta d'un home de 53 anys que recentment va ser acomiadat i hauria tornat als locals de l'empresa on treballava per matar el propietari. L'alcalde ha afegit que malauradament els agents haurien ferit, també, de forma accidental altres persones que hi havia als voltants. L'altre mort és un home de 41 anys, ex company de feina de l'autor dels trets.

En aquest sentit, Bloomberg ha afegit que "és una terrible tragèdia". A més, ha assenyalat que tot i que Nova York és una de les ciutats "més segures" del país, "no és immune al problema nacional de la violència de les armes" als Estats Units.

Des de Washington, el nostre corresponsal, Antoni Bassas, ha informat que no hi ha hagut més víctimes perquè el tiroteig s'ha produït a primera hora del matí quan encara hi havia pocs visitants fent cua per pujar a l'Empire State, un gratacel de 442 metres, que és la principal atracció turística de la ciutat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut