El príncep Harry, durant la cerimònia de clausura dels Jocs Olímpics de Londres. (Foto: Reuters)
El príncep Harry, durant la cerimònia de clausura dels Jocs Olímpics de Londres. (Foto: Reuters)
Londres

Polèmica al Regne Unit per dues fotografies del príncep Harry despullat

Segons el web TMZ, les fotos es van fer en una habitació de luxe d'un hotel de Las Vegas. Segons el web, Harry i els seus amics van conèixer unes noies al bar de l'hotel i les van convidar a la seva habitació. Un cop allà, van començar a jugar a l'"strip-billar" i, quan ja tots eren nus, algú va fer les fotografies.

RedaccióActualitzat
Polèmica al Regne Unit per la publicació en un web nord-americà de dues fotos del príncep Harry nu, acompanyat d'una dona també despullada. A la primera, el nét de la reina Elisabet II es tapa els genitals amb una dona al darrere i en la segona abraça una dona per darrere. Segons el web TMZ, les fotos es van fer en una habitació de luxe d'un hotel de Las Vegas, on el príncep era de vacances privades amb uns amics. Segons el web, Harry i els seus amics van conèixer unes noies al bar de l'hotel i les van convidar a la seva habitació. Un cop allà, van començar a jugar a l'"strip-billar" i, quan ja tots eren nus, algú va fer les fotografies.

Fonts de la monarquia britànica han confirmat a l'agència Reuters que és realment Harry qui apareix a les instantànies però han rebutjat fer cap altre comentari.

El fill del príncep Carles, tercer en la línia successòria al tron d'Anglaterra, es va guanyar una reputació de jove rebel quan va admetre el 2002 que fumava marihuana i prenia alcohol. Poc després va tornar a les portades del diaris sensacionalistes britànics disfressat amb uniforme nazi.

Harry, de 27 anys, va intentar deixar enrere la seva imatge de playboy i va allistar-se a l'exèrcit britànic. Va anar a la guerra de l'Afganistan, on hi va pilotar un helicòpter de combat. Enguany va fer un tour pel Carib i el Brasil per commemorar el 60è aniversari de l'accés al tron de la seva àvia.
Anar al contingut