La 7 Región de Murcia
La 7 Región de Murcia
Múrcia

González Pons anuncia que entre avui i demà podria tancar la televisió de Múrcia

El popular González Pons ha assegurat que el tancament de La 7 Región de Murcia es podria fer efectiu en les pròximes hores i ho ha posat com exemple dels sacrificis que estan disposats a fer les comunitats governades pel Partit Popular per complir amb la reducció de despesa.

RedaccióActualitzat
La situació de moltes televisions autonòmiques a l'estat espanyol és delicada, com el cas de Canal 9 al País Valencià, que està immers en un sever procés de reducció de plantilla. Més crítica és la situació en d'altres comunitats, on els governs del Partit Popular semblen tenir una agenda marcada per privatitzar els canals o, directament, tancar-los. A partir de la mitjanit, per exemple, Televisión de Canarias té previst tancar el segon canal.

En aquest context, el vicesecretari d'Estudis i Programes del PP, Estéban González Pons, va assegurar aquest dilluns a la nit en una entrevista radiofònica a la Cadena Cope que la televisió autonòmica murciana, La 7 Región de Murcia, podria tancar "demà o demà passat" per reduir despesa del govern autonòmic.

González Pons ha explicat que el president de Múrcia, Ramón Luis Valcárcel, va fer l'anunci del tancament durant la reunió dels dirigents autonòmics del PP amb el president espanyol, Mariano Rajoy. El popular l'ha posat d'exemple dels esforços que fan les comunitats governades pel Partit Popular per reduir la seva despesa amb l'objectiu d'aconseguir "una administració sense càrregues que els ciutadans no poden assumir". Des de la direcció de la cadena asseguren no saber-ne res.

La 7 Región de Murcia es va posar en marxa l'any 2006, sota la presidència del mateix Valcárcel, i actualment hi treballen unes 300 persones.
Anar al contingut