Mas atén els mitjans de comunicació en un acte solidari per l'esclerosi múltiple.
Mas ressalta que no totes les comunitats parteixen del mateix punt ni estan fent el mateix.
Barcelona

Mas insta Rajoy a fer els deures i a diferenciar entre autonomies quan parla de més retallades

El president català ha contestat amb aquestes paraules les declaracions del cap de l'executiu espanyol, que aquest dissabte va demanar més esforços en matèria d'ajustos a les autonomies.

RedaccióActualitzat
El pols entre els governs d'Artur Mas i Mariano Rajoy per les retallades amenaça de tornar-se a alçar. El president català l'insta a diferenciar entre autonomies quan demana més esforços i a fer els seus deures.

Mas ha respost d'aquesta manera el popular, que dissabte demanava més esforços a les comunitats per complir els objectius de dèficit en el marc d'un nou pla d'ajust estatal per estalviar 30.000 milions d'euros.

El convergent creu que el govern espanyol "ha fet menys del que havia de fer" i avisa que els deures s'han de fer a tots els nivells. En aquest sentit ha reiterat la crida a Rajoy que apliqui ajustos com la reducció salarial als funcionaris, cosa que la Generalitat ja ha fet.

També ha advertit que no es pot carregar contra les autonomies com si fossin un tot únic. Creu que cal diferenciar entre unes i altres perquè no totes parteixen de la mateixa herència rebuda ni estan fent exactament el mateix.

Mas ha fet aquestes declaracions en un acte solidari a Barcelona per l'esclerosi múltiple.

Anar al contingut