Rètol d'entrada de la població de Montesquiu. (Foto: Google Maps)
Rètol d'entrada de la població de Montesquiu. (Foto: Google Maps)
Montesquiu

Troben un noi de 15 anys mort al Ter, a Montesquiu

Els submarinistes del grup d'actuacions especials l'han trobat de matinada, hores després que la família en denunciés la desaparició. A la tarda, el noi havia sortit a jugar amb el seu germà, que cap al vespre va tornar a casa i va dir que el germà s'havia quedat una estona més. En veure que no tornava, la família en va denunciar la desaparició.

RedaccióActualitzat
Els Bombers de la Generalitat han trobat al Ter el cos sense vida d'un jove de 15 anys. Els submarinistes del grup d'actuacions especials l'han trobat de matinada, hores després que la família en denunciés la desaparició. Els fets han tingut lloc a Montesquiu, a Osona. A la tarda el noi havia sortit a jugar amb el seu germà, que cap al vespre va tornar a casa i va dir que el germà s'havia quedat una estona més.

En veure que no tornava, la família en va denunciar la desaparició. Bombers, Mossos d'Esquadra, membres de la família, amics i autoritats locals van començar la recerca. Cap a les dotze de la nit s'hi van incorporar els submarinistes dels Bombers, per ampliar la zona de recerca al riu Ter, que passa per la població. Dues hores i mitja més tard els submarinistes trobaven el cos entre unes canyes, a la vora del riu.

Ara, s'està a l'espera que l'autòpsia aclareixi les causes de la mort, tot i que no sembla que hi hagi indicis de mort violenta.

Anar al contingut