El Tobotronc d'Andorra
Imatge d'arxiu de l'atracció andorrana del Tobotronc
Andorra la Vella

Una noia de 23 anys es fractura la columna en un accident a l'atracció del Tobotronc

L'accident s'ha produït quan el trineu on viatjava la noia amb una amiga ha col·lisionat contra el de davant, que s'havia aturat incomplint les normes de seguretat de l'atracció. Al Tobotronc, ja hi va haver un accident l'estiu passat.

RedaccióActualitzat
Una noia de 23 anys de Tarragona ha patit una fractura de columna aquest dimecres en un accident a l'atracció Tobotronc, al Parc Naturlandia d'Andorra. L'accident s'ha produït quan han xocat dues vagonetes de l'atracció: el trineu on viatjava la noia amb una amiga ha col·lisionat contra el de davant, que s'havia aturat incomplint les normes de seguretat de l'atracció.

Segons han explicat alguns testimonis, a la vagoneta de davant hi viatjaven dos turistes, que s'han parat a mig descens per ecollir unes ulleres que els havien caigut. La noia ferida ha estat traslladada a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Està previst que l'operin en les properes hores, tot i que el seu pronòstic no és greu.

L'estiu passat, dues persones van denunciar el Tobotronc per lesions als peus en un altre accident a l'atracció andorrana. Aquest accident va obrir una polèmica sobre la seguretat de l'atracció.

Anar al contingut