Santiago de Compostel·la

Dimiteix Julio Fernández Gayoso, el president de NovaCaixaGalicia

Després de setmanes de fortes pressions, el president de NovaCaixaGalicia, Julio Fernández Gayoso, va dimitir durant el consell d'administració de l'entitat, que es va fer ahir. La renúncia arriba després que l'Audiència Nacional va admetre a tràmit una querella contra ell per haver ocultat al Banc d'Espanya, presumptament, indemnitzacions milionàries a quatre exdirectius de l'entitat. Els acusa d'haver modificat els seus contractes abans de la intervenció del Banc d'Espanya per endur-se gairebé 8 milions d'euros.

RedaccióActualitzat
Després de setmanes de fortes pressions, el president de NovaCaixaGalicia, Julio Fernández Gayoso, de 81 anys, va dimitir durant el consell d'administració de l'entitat, que es va fer ahir.

La renúncia arriba després que l'Audiència Nacional va admetre a tràmit una querella contra ell per haver ocultat al Banc d'Espanya, presumptament, indemnitzacions milionàries a quatre exdirectius de l'entitat. Els acusa d'haver modificat els seus contractes abans de la intervenció del Banc d'Espanya per endur-se gairebé 8 milions d'euros.
Anar al contingut