Damasc

Més d'un centenar de morts, entre els quals 32 criatures, en la jornada més sagnant del conflicte sirià

Els observadors de l'ONU han comprovat amb els seus propis ulls els efectes de l'última massacre a Síria, que han qualificat de "tragèdia brutal". També han constatat que la seva presència al país no ha servit per impedir-la. L'oposició demana una intervenció militar en un país on, des del març de l'any passat, han mort 10.000 persones.

RedaccióActualitzat
El cap dels observadors de les Nacions Unides desplegats a Síria, Robert Mood, denuncia el que ha qualificat de "tragèdia brutal" a Hula, el centre del país. Els observadors hi han comptabilitzat més de 92 morts, entre els quals, 32 criatures de menys de 10 anys. El general Mood ha afegit que els observadors han pogut confirmar la utilització d'artilleria llançada des dels tancs de l'exèrcit de Bashar al-Assad.

El ministre britànic d'assumptes exteriors, William Hague, ha demanat una resposta internacional davant l'ofensiva del règim sirià a Hula, i ha demanat a Damasc la fi de les operacions militars a la província de Homs. També ha explicat que el govern britànic està consultant urgentment els seus aliats per donar una resposta internacional contundent, i ha afirmat que es demanarà una sessió urgent del Consell de Seguretat de l'ONU els pròxims dies.

D'acord amb les dades de l'ONU, des del març de l'any passat ja han mort més de 10.000 persones a Síria.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut