Vilanova de la Barca

Detenen la conductora acusada d'haver provocat l'accident mortal d'Oliola

Els Mossos d'Esquadra han detingut una conductora francesa acusada d'haver provocat l'accident mortal d'aquest diumenge a Oliola. Els Mossos d'Esquadra van establir controls després de comprovar que un tercer vehicle podria haver estat implicat en el sinistre i podria haver fugit del lloc dels fets. En l'accident van morir tres persones i dues van resultar ferides greu.

RedaccióActualitzat
Una dona de 63 anys ha estat detinguda, acusada de provocar l'accident d'Oliola d'aquest diumenge en què van morir tres persones i dues van resultar ferides greus.

Els Mossos van sospitar que un tercer vehicle havia estat implicat en l'accident i van establir controls en les carreteres de la zona. Una hora i mitja després, van detenir una dona de 63 anys que hauria fet una maniobra incorrecta i hauria provocat l'accident.

La maniobra de la dona hauria fet que un altre vehicle perdés el control i xoqués contra un tercer. La dona, arrestada a Vilanova de la Barca després de suposadament haver fugit del lloc dels fets, està a l'espera de passar a disposició judicial. Se l'acusa de tres homicidis imprudents.

El d'Oliola ha estat un dels accidents més greus en aquesta "operació tornada" de Setmana Santa. Durant tots aquest dies han mort 12 persones a les carreteres catalanes.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut