Oliola

Tres víctimes mortals en el xoc de dos vehicles a Oliola

Tres persones van morir en un accident de trànsit ahir diumenge al vespre a la L-313, al seu pas per Oliola (Noguera), segons ha informat el Servei Català de Trànsit. L'accident va passar pocs minuts després de les set al quilòmetre 28, quan dos vehicles van xocar frontalment per causes que es desconeixen. No es descarta que hi hagués un tercer vehicle implicat, que hauria fugit. Les víctimes mortals són dues dones i un home, tots familiars. A més, dos ferits greus i un de lleu van ser traslladats a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

RedaccióActualitzat
Un dels vehicles era de matrícula andorrana. Dels seus cinc ocupants, tres van morir, un altre està ferit greu i el cinquè en va sortir il·lès. A l'altre vehicle, un Seat Ibiza amb matrícula espanyola, hi anaven un home i una dona. La dona va resultar ferida molt greu i la van traslladar en helicòpter a l'hospital Arnau de Vilanova. L'home, per la seva banda, va resultar ferit lleu i el van atendre al mateix centre hospitalari.

L'accident va obligar a tallar la via en tots dos sentits de la marxa i no s'ha obert fins que no ha quedat neta del tot. Els Mossos investiguen la presència d'un tercer vehicle que hauria provocat el sinistre.

Amb aquest accident, ja són deu les víctimes mortals aquesta Setmana Santa, una més que en el mateix període de l'any passat, quan nou persones van perdre la vida a la carretera.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut