Barcelona

Tranquil·litat i fluïdesa a les carreteres en la segona fase d'una "operació sortida" marcada per la pluja

No hi ha hagut retencions en l'inici de la segona fase de l'"operació sortida" de Setmana Santa. La fluïdesa i la tranquil·litat han imperat a les carreteres catalanes aquest divendres. Només hi ha hagut alguna retenció puntual a l'N-340, al Vendrell. Segons el Servei Català de Trànsit, fins a les nou del vespre han sortit de l'àrea metropolitana de Barcelona el 46% dels 350.000 vehicles previstos.

RedaccióActualitzat
La sortida s'ha fet en aquesta primera jornada de forma esglaonada, sense complicacions i amb circulació força fluida, només enterbolida pels 3 quilòmetres de cua a l'N-340 al Vendrell. Fins a les 21 hores, han sortit 160.000 vehicles de l'àrea metropolitana de Barcelona, un 46% dels previstos fins aquest dissabte a les 15 hores.

La principal preocupació dels responsables de trànsit és l'augment de la mortalitat a les carreteres. Des que es va posar en marxa el dispositiu de trànsit de Setmana Santa divendres passat han mort set persones en sis accidents, davant de les nou víctimes en set accidents de tota la Setmana Santa de l'any passat.

Davant les previsions de pluja encara per aquest divendres, el Servei Català de Trànsit demana conduir amb prudència.

Molta activitat a l'aeroport i Renfe

A l'aeroport del Prat, aquest dijous ha estat un dia de molta afluència de passatgers, amb uns 900 vols programats. Entre aquest dijous i dilluns, se'n faran gairebé 5.000, amb uns 800.000 passatgers. La normalitat, però, és la tònica dominant i de moment es compleixen els horaris d'arribada i sortida dels vols, excepte en comptades ocasions, com un vol que havia de sortir cap a Nova York o un altre amb destí a Estocolm.

Per aquesta Setmana Santa, Renfe preveu més de 125.000  trajectes a Catalunya. Només aquest dijous, es fan més de 20.000 desplaçaments de llarg i mitjà recorregut per fer turisme o visitar la família.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut