joc
Màquina de joc
Barcelona

Els hotelers asseguren que Eurovegas pot ser bo per a Catalunya i neguen que pugui "enterbolir" la marca Barcelona

El president del Gremi d'Hotels de Barcelona, Jordi Clos, ha manifestat que el projecte d'Eurovegas pot ser positiu per a Catalunya i ha negat que el complex d'oci pugui "enterbolir" la marca de Barcelona, ja que es tracta, diu, d'una marca consolidada.

RedaccióActualitzat
Els hotelers asseguren que Eurovegas és una inversió empresarial i que, si finalment es fa a Barcelona, pot ser bo per a Catalunya. En la mateixa línia, Clos manifesta que si creen tots els llocs de treball que han anunciat, serà "perfecte". Tot i això, els hotelers ho veuen tot plegat de manera "escèptica" ja que defensen la lliure competència.

Sobre com Eurovegas afectaria els hotels de la ciutat, el president del gremi ha manifestat que els hotels d'Eurodisney no afecten els hotels de París. I és que "les persones que vénen a Barcelona no se n'aniran a aquests hotels", ha sentenciat. Per contra, Clos creu que si a la ciutat hi ha 15.000 habitacions més, "pot atreure cap a la ciutat algun altre gran congrés". Per això, ha avançat que els hotelers "faran tots els possibles per buscar les vies perquè sigui positiu".
Anar al contingut