Barcelona

"La Marató per la pobresa" es prepara ja pel 27 de maig

"La Marató per la pobresa", que organitzen TV3 i Catalunya Ràdio, es farà el pròxim 27 de maig. Les bases per adjudicar els fons que es recullin s'han validat aquest dilluns al matí i a partir de la tarda s'ha posat en funcionament la pàgina web, que permet inscriure's com a voluntari per agafar telèfons i també per anunciar activitats de suport.

RedaccióActualitzat
Agnès Marquès i Antoni Bassas seran els presentadors de "La Marató per la pobresa" que TV3 i Catalunya Ràdio organitzen pel pròxim 27 de maig.

El patronat de la Fundació La Marató, reunit aquest dilluns al matí, ha validat les bases de convocatòria dels projectes que es podran beneficiar del que es recapti amb el programa. Aquestes bases s'aprovaran definitivament el 28 d'aquest mes, dia en què es podran començar a presentar les sol·licituds.

Es tracta d'una edició especial de La Marató, que s'emetrà només aquest any. Tota la informació es podrà seguir a través d'una web, que ja està en funcionament. També a partir d'aquesta tarda ja es poden començar a inscriure tots aquells que vulguin ser voluntaris del programa.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut