Moment en què han retirat el cos de la víctima. (Foto: ACN)
Els fets van passar al domicili conjugal. (Foto: ACN)
Ametlla de Merola

Detingut el marit de la dona assassinada a casa seva, a l'Ametlla de Merola

Els Mossos d'Esquadra han detingut el presumpte homicida de l'Ametlla de Merola. Feia dos dies que estava desaparegut i efectius dels Mossos d'Esquadra, de la Policia Local i de Protecció Civil el buscaven per la rodalia del seu domicili. Fons pròximes a la investigació han confirmat que l'home, que ha estat detingut a quarts de nou del matí, havia estat amagat en una cabana situada en una zona boscosa a prop de la casa on es va trobar el cadàver de la dona. Els agents l'han detingut quan anava cap a la vivenda, suposadament per buscar-hi menjar o roba.

RedaccióActualitzat
Els fets es remunten a dimarts passat i van passar al domicili conjugal, una casa aïllada coneguda com Cal Puntes. Segons sembla, l'home va matar la dona d'un cop. El cadàver el va descobrir el germà de la víctima, que va anar a visitar el matrimoni. Segons fonts pròximes al cas, el marit va intentar evitar que el seu cunyat entrés a la casa, sota l'excusa que la dona es trobava malament.

Tot i això, el germà va decidir entrar-hi, moment en què el detingut, que té problemes psicològics, va aprofitar per tancar-lo a dins i fugir corrent.
Anar al contingut