Barcelona

Els Mossos acusen de falta de seny el govern per les retallades

Mossos d'Esquadra, funcionaris de presons, Bombers i agents rurals han acusat de falta de seny el govern de la Generalitat i afirmen que la seguretat i la qualitat dels serveis públics s'estan ressentint amb les retallades. Com a mesura de protesta, han convocat una manifestació conjunta per demà a la tarda al centre de Barcelona.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra han acusat el govern d'Artur Mas de voler desballestar els serveis públics amb l'excusa de la crisi i de fomentar divisions entre els treballadors.

A més, han assegurat que la negociació ja no és possible perquè sempre els toca el rebre als mateixos. En aquest sentit, Valentín Anadón, representant sindical dels Mossos d'Esquadra, ha explicat que durant les negociacions amb el govern es va demanar un sacrifici consistent a "posar un topall respecte dels seus sous d'uns 5.000 euros", però els van respondre que "els alts càrrecs de l'administració ja havien fet prou sacrificis"

"Nosaltres ara som aquí per defensar els serveis públics de qualitat i per denunciar l'absoluta incompetència d'aquest govern", segons ha afirmat el representant sindical dels Mossos.

Mossos, Bombers, funcionaris de presons i agents rurals han anunciat una nova tanda de mobilitzacions contra les retallades, que començaran aquest mateix dijous amb una manifestació conjunta a Barcelona.

Avançar la condicional a 500 interns

Els representants sindicals dels funcionaris de presons denuncien que Justícia vol avançar la llibertat condicional a 500 interns per desmassificar les presons.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut