Madrid

La meitat dels ministres de Rajoy tenen perfil a Twitter

En l'era del 2.0, la meitat dels ministres del govern de Mariano Rajoy disposen d'un perfil a Twitter. Entre aquests hi ha l'únic català de l'executiu, Jorge Fernández Díaz, així com la vicepresidenta, Soraya Sáenz de Santamaría i els titulars d'Educació i Cultura o Foment.

RedaccióActualitzat
A banda del perfil de Mariano Rajoy, que ja el presenta com a president d'Espanya, a Twitter hi trobem Soraya Sáenz de Santamaría, que també és present a Facebook. La vicepresidenta, ministra portaveu i de Presidència compta amb més de 25.000 seguidors.

El català i nou ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz suma més de 1.000 seguidors a Twitter, mentre que el ministre d'Indústria, Comerç i Turisme, José Manuel Soria, proclama des des de la xarxa social de microblogging que creu "en les xarxes socials com a instrument de comunicació en llibertat i respecte per als altres". Soria té més de 4.000 seguidors.

Un dels noms sorpresa de l'executiu, el ministre d'Educació i Cultura José Ignacio Wert podrà canviar la seva presentació, on ara diu que es actualment es dedica a la consultoria i a opinar als mitjans.

Per la seva part, la nova ministra de Foment, Ana Pastor, també podrà canviar la seva tasca, que segons el perfil a Twitter és la de responsable de Política Social del PP.

Els tuitaires també poden seguir la ministra de Treball i Seguretat Social, Fátima Báñez.   
Anar al contingut