Barcelona

Divendres assolellat, amb ambient fred al matí i temperatures suaus al migdia

El dia es despertarà amb sol arreu, i a la Costa Brava apareixerà algun núvol inofensiu. Les boires cobriran tota la Depressió Central i podran ser localment persistents. Hi haurà gran contrast tèrmic. L'ambient matinal serà fred, amb glaçades a les valls del Pirineu i valors que baixaran per sota dels 0 graus, a l'interior a l'entorn dels 5 graus i a la costa es mouran pels 10. Les temperatures màximes es mantindran sense canvis, amb valors entre els 15 i 20 graus. Als indrets on persistirà la boira, l'ambient al migdia serà fred, amb màximes de poc més de 10 graus. La tramuntana apareixerà a última hora del dia a l'Empordà amb intensitat entre feble i moderada.

RedaccióActualitzat
Cap de setmana de sol i boires

Tindrem dos àmbits molt diferenciats: les zones on hi haurà boira persistent, amb un ambient gris i fred i màximes de 10 graus, i la resta del país, amb cel serè durant tot el dia. Hi haurà situació d'inversió tèrmica, és a dir, temperatures matinals més baixes a les fondalades del Pirineu que no pas a zones de mitja o alta muntanya, amb glaçades que poden arribar al Prepirineu. El matí serà fred, amb unes mínimes a la costa que podran baixar dels 10 graus.

L'anticicló ja té data de caducitat. Dimarts, un sistema frontal actiu arriba a Galícia i cap a la segona meitat de la setmana arribarà a Catalunya.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut