Les Entrevistes del Catalunya al dia - Lleida
Les Entrevistes del Catalunya al dia - Lleida
Lleida

Marxa enrere dels turoperadors russos que havien de revifar l'aeroport d'Alguaire amb 6.000 esquiadors

Els dos turoperadors russos que havien de portar esquiadors a l'aeroport de Lleida-Alguaire aquest hivern es fan enrere i, de moment, preveuen operar des de l'aeroport de Barcelona. El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha lamentat la decisió dels russos i ha reivindicat la infraestructura lleidatana.

Actualitzat
En declaracions al "Catalunya al dia a Lleida", Reñé ha atribuït la decisió dels russos a la manca d'oferta comercial a les terres de Lleida en comparació amb Barcelona. "Hem de generar l'oferta necessària amb els russos perquè sigui atractiu i vinguin". En aquest sentit, conclou: "Hem d'utilitzar allò que podem oferir: un entorn de natura d'hivern amb l'esquí". Ara bé, és conscient que cal buscar alternatives a altres països i, per això, per exemple, s'està treballant per buscar turistes a la resta de l'Estat.

En qualsevol cas, el president de la Diputació de Lleida ha defensat la infraestructura i ha assegurat que la inversió feta de 98 milions d'euros era necessària per a l'equilibri territorial.

Segons les previsions que va presentar la Generalitat abans de l'estiu, els dos turoperadors havien de portar a Lleida més de 6.000 esquiadors aquest hivern.
Anar al contingut