El jove supervivent rodejat de membres de l'equip de rescat.
Els equips de rescat han aconseguit rescatar amb vida 185 persones des de diumenge.
Ercis

Rescatat un jove de 13 anys a Turquia després de 108 hores sota la runa del terratrèmol

Turquia no es dóna per vençuda i continua la recerca de supervivents cinc dies després del terratrèmol de 7,2 graus a l'escala de Richter que va afectar la província de Van, al sud-est del país. I tenen motius per fer-ho. Aquesta matinada han rescatat en vida un jove de 13 anys que havia sobreviscut 108 hores sota la runa a la ciutat d'Ercis. El jove ha estat traslladat a un centre hospitalari sense que hagi transcendit quin és el seu estat de salut. La xifra oficial de víctimes mortals a causa del terratrèmol és de 570 i hi ha 2.555 ferits. Els equips de rescat han aconseguit rescatar amb vida 187 persones.

RedaccióActualitzat
Mentre es continuen buscant supervivents, ja s'han començat a enderrocar els edificis més malmesos pel sisme. Per la seva banda, els desplaçats que esperen en camps de refugiats volen saber si podran tornar a casa seva o hauran de viure, de moment, en tendes de campanya.

El fred i la neu, que ha començat a caure, han fet que algunes famílies hagin decidit tornar a casa seva, tot i el risc que s'esfondri.



Anar al contingut