Líbia

L'eufòria es desferma a Sirte, ciutat natal de Gaddafi

La notícia de la mort de Gaddafi s'ha estès a Sirte mentre s'hi celebrava la caiguda de la ciutat. I les celebracions han anat creixent. Primer han estat els milicians, i després també els civils. L'eufòria s'ha apoderat d'ells: fent el senyal de la victòria, aixecant les armes, cridant i cantant. La caiguda de Sirte i la mort de Gaddafi suposen la fi de 4 dècades de règim i de 8 mesos de guerra. Diuen que Gaddafi anava armat quan ha estat capturat. Armat amb la seva pistola d'or, que ara està en mans dels antigaddafistes. És el nou trofeu libi.

RedaccióActualitzat
L'alegria entre els libis s'ha desfermat un cop s'ha sabut la notícia de la mort del coronel. Els antigaddafistes han mostrat la pistola d'or de Gaddafi. El coronel anava armat en el moment de la seva mort. És el nou trofeu que exhibeixen els libis.

Una multitud s'ha concentrat a la plaça dels Màrtirs de la capital líbia, Trípoli, per celebrar la mort de l'antic líder del país, Moammar al-Gaddafi, que ha estat abatut aquest dijous per les milícies del Consell Nacional de Transició (CNT) en la seva ciutat natal, Sirte, segons ha informat la BBC des del lloc dels fets.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut