Imatges d'un videoaficionat que mostren els joves al carrer durant els aldarulls. (Cedides per Julián Reche)
Imatges d'un videoaficionat que mostren els aldarulls. (Cedides per Julián Reche)
Lloret de Mar

Els Mossos d'Esquadra comprovaran periòdicament que els locals d'oci nocturn de Lloret de Mar compleixin la normativa

El Departament d'Interior ha anunciat que els Mossos d'Esquadra, en col·laboració amb la policia de l'Ajuntament de Lloret de Mar, faran "un pla d'inspeccions" estricte per comprovar que els locals d'oci de la ciutat compleixen la normativa i "si hi ha garanties de seguretat". La policia ha intensificat aquests dies la seva presència al municipi per evitar noves batusses i aldarulls.

Actualitzat
Un centenar d'agents dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Lloret de Mar han sortit als carrers del municipi per evitar noves disputes i aldarulls, un cop es buiden les discoteques.

La policia intensificarà els controls de seguretat a les discoteques i bars de la zona, així com també farà revisons periòdiques per comprovar que es compleix la normativa.

L'Ajuntament de Lloret de Mar ha anunciat que endurirà la normativa per lluitar contra l'incivisme i el turisme de borratxera, amb mesures com un decret que obligarà els locals d'oci nocturn a tancar a l'hora prevista.

Els empresaris del sector s'hi oposen i amenacen amb un tancament patronal si se'ls retallen el nombre d'hores d'obertura dels establiments.

Aquesta setmana s'han viscut dues nits de batusses i aldarulls, quan una discoteca va tancar per problemes amb l'aire condicionat, i va provocar que molts dels joves que omplien el local causessin desperfectes en el mobiliari urbà i aparadors, hotels i botigues. La darrera nit ja no s'han repetit els incidents.
Anar al contingut