L'empresari Javier de la Rosa
L'empresari Javier de la Rosa (Foto: EFE)
Barcelona

De la Rosa s'abraça a la seva filla i al seu advocat, feliç després de 20 anys de plet

A diferència dels altres imputats, Javier de la Rosa es mostrava feliç després de sortir de la sala dels jutjats, on l'han absolt "de tots els delictes pels quals estava acusat" i ha abraçat la seva filla, que ha participat en el procés de defensa, i el seu advocat, Francesc Jufresa.

Actualitzat
Després de 20 anys de plet, l'empresari i financer Javier de la Rosa ha estat absolt del "cas Hisenda", pel qual han estat condemnats altres imputats com Josep Lluís Núñez i el seu fill, Joan Josep Folchi, diversos inspectors d'Hisenda i Josep Maria Huguet.

A la seva sortida del jutjat, De la Rosa, amb un enorme somriure, s'ha abraçat amb la seva filla, advocada i que ha participat en la seva defensa, i amb el seu advocat, Francesc Jufresa.

L'empresari ha estat absolt perquè "no consta acreditat que conegués i acceptés" els pagaments que l'advocat del Grup Torras, Juan José Folchi, va fer als inspectors d'Hisenda per arreglar les seves actes.

L'empresari, considerat un model d'emprenedor als anys 90, ha passat uns quants anys empresonat per diversos delictes econòmics. Però després d'escoltar la seva absolució de "tots els delictes pels quals estava acusat" s'ha mostrat feliç.

L'advocat de l'empresari, Francesc Jufresa, ha assegurat que "s'ha fet un acte de justícia en l'últim acte judicial d'una persona que fa 20 anys que lluita", i que "per fi la sentència reconeix que Javier de la Rosa no tenia cap relació amb aquest tema". Jufresa ha afegit que té una "enorme satisfacció personal, moral i jurídica", i per això serà l'únic advocat dels acusats que no recorrerà la sentència al Suprem.


Anar al contingut