Huelva

Rita Barberá assegura que Camps "està patint" amb l'obertura del judici oral del "cas Gürtel"

L'alcaldessa de València, Rita Barberá, ha afirmat aquest dissabte que el president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, "està patint" després de conèixer l'obertura del judici oral pel presumpte delicte de suborn en la "causa dels vestits", derivada del cas "Gürtel".

Actualitzat
A més, quan se li ha preguntat per si creu que el cap de govern del País València hauria de dimitir després d'aquest últim pas judicial, la batllessa s'ha limitat a respondre que no podia "dir res més". Barberá ha pronunciat aquestes paraules des del port de València, moments abans d'assistir a la missa en motiu del dia de la Mare de Déu del Carme.

Ana Mato: "El PP confia en Camps"

Abans d'entrar en una xerrada a Huelva, la vicesecretària general d'Organització del PP, Ana Mato, també ha defensat el president valencià. Mato ha assegurat que el PP fa costat a Camps i ha subratllat la confiança que el partit hi té. Finalment, la vicesecretària ha dit de Camps que "és una persona honrada" i que els resultats electorals avalen la tasca que ha fet al País Valencià.

Qui també ha parlat ha estat el president de la Junta d'Extremadura, José Antonio Monago, que ha defensat la "presumpció d'innocència" de Camps. A més, ha reiterat que ell no "li farà un vestit a qui fins a data d'avui és innocent, perquè, abans que res, els polítics som persones, i a les persones se'ls aplica la presumpció d'innocència". Monago també ha defensat que creu que Camps no ha de ser apartat del càrrec i que hi confia.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut