El diputat i president  de la JNC, Gerard Figueras.
El diputat i president de la JNC, Gerard Figueras.
Tarragona

El president de la JNC, Gerard Figueras, enxampat conduint sense punts

Aquest diumenge al matí, al Baix Camp, els Mossos d'Esquadra van aturar en un peatge de l'AP-7, per excés de velocitat, el líder de la JNC, Gerard Figueras, per circular a 165 km/h. Figueras es dirigia a l'Ametlla de Mar en un acte del conseller Lluís Recoder i, quan la patrulla en va comprovar la documentació, va descobrir que no tenia punts i que per tant no podia agafar el cotxe. En una entrada al seu blog, el diputat es disculpa i assegura que no sabia que no tenia punts perquè no li ha arribat cap notificació de la pèrdua dels darrers punts.

Actualitzat
El president de la branca juvenil de CDC va al·legar que no havia rebut la notificació que l'informés sobre la pèrdua dels punts i que, per tant, no n'estava assabentat.

Després de justificar això, un jutge de Reus l'ha citat a declarar pels fets i decidirà si li imposa una sanció. A part d'això, però, han multat el també diputat per excés de velocitat.

Figueras es disculpa al seu blog


En una entrada al seu blog, el diputat s'ha volgut disculpar i explica que no sabia que ja no disposava de cap punt. Diu que no li ha arribat cap notificació de la pèrdua dels darrers punts.

Figueras, que en un primer moment diu que conduïa ràpid "perquè arribava tard a una reunió important", diu que assumirà la sanció que li correspongui "com a justa i merescuda" i ha afegit que "cal anar més a poc a poc i que les normes de trànsit existeixen per a la nostra seguretat".

Anar al contingut