Sant Joan Despí

García Albiol assegura que "Artur Mas no pot beneir un pacte de perdedors" a Badalona

L'endemà d'obtenir uns resultats històrics a Badalona, el polèmic candidat Xavier García Albiol ha assegurat, en referència a la resta de partits, que espera que "respectin la voluntat" del poble de Badalona. Davant la possibilitat que malgrat haver guanyat les eleccions no pugui governar, García Albiol ha afirmat que entén que és dura per als socialistes la derrota i ha posat en dubte que Artur Mas pugui "beneir un pacte de perdedors".

Actualitzat
García Albiol ha estat el candidat més votat a la població del Barcelonès i tercera ciutat de Catalunya, i aconsegueix 11 regidors, 4 més que l'any 2007. García Albiol, però, queda lluny de la majoria absoluta (14) i un pacte entre PSC, CiU i ICV és probable que eviti que aconsegueixi l'alcaldia. En referència a aquest fet, García Albiol ha destacat que "s'ha produït un canvi històric" a la seva ciutat i considera que "la voluntat dels veïns no és una qüestió de mercadeig".

Els badalonins "han parlat d'una forma molt clara", ha afegit, i ha destacat especialment les davallades de CiU i d'ERC. El popular ha assegurat que no vol canviar la ideologia dels ciutadans de Badalona, sinó tirar endavant el seu model de ciutat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut