Lliga de campions

24 ferits lleus i una vintena de detinguts en la celebració blaugrana a Canaletes

Uns 8.000 seguidors blaugrana es van concentrar a la font de Canaletes per celebrar el pas del Barça a la final de la Champions. Com ja és habitual, ahir també va haver-hi aldarulls, que es van acabar amb 24 ferits lleus. Agents dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana van detenir vint persones que van atacar amb objectes els mitjans de comunicació i van fer malbé elements del mobiliari urbà.

Actualitzat
A la rambla de Canaletes se celebrava el pas del Barça a la final de la Champions quan algú va llançar una bengala contra el balcó de l'hotel on els periodistes estaven seguint en directe la celebració. Després de la bengala, llaunes i altres objectes van anar a parar contra la façana.

Els Mossos van ordenar als periodistes allunyar-se de les finestres i no sortir al carrer. Una estona després, es va fer efectiva la càrrega policial a la Rambla. La festa ha acabat amb 20 detencions, 6 per part dels Mossos d'Esquadra i 14 per part de la Guàrdia Urbana.

A més, la policia local va decomissar 1.500 llaunes. Els aldarulls postpartit van deixar dos semàfors inservibles, i una marquesina i un quiosc de l'ONCE destrossats. El servei d'emergències mèdiques va haver d'atendre 24 persones ferides lleus, de les quals 3 eren mossos d'esquadra i una un guàrdia urbà.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut