Vista dels convidats, amb el germà de la princesa Diana (Foto: Reuters)
Prop de 2.000 persones han estat convidades a l'enllaç, entre ells el germà de la princesa Diana. (Foto: Reuters)
Londres

Els convidats omplen l'abadia de Westminster

L'abadia de Westminster ha obert les portes a dos quarts de deu hora catalana per permetre l'entrada dels prop de 2.000 convidats a l'anomenada boda del segle, la que unirà el príncep Guillem d'Anglaterra amb Kate Middleton. Com en qualsevol enllaç reial, a la llista de convidats hi ha presències i absències destacades.

Actualitzat
Entre els primers convidats famosos que s'ha vist entrar a l'abadia hi ha el futbolista David Beckham i la seva dona Victoria, embarassada del seu quart fill, que lluïa un dels seus dissenys. Uns minuts més tard feien entrada al temple el cantant Elton John i el seu marit.

També ha estat convidat al casament el nedador australià Ian Thorpe, guanyador de cinc ors olímpics. L'exnòvia del príncep Enric, la sud-africana Chelsy Davy, també ha estat finalment convidada a l'esdeveniment.

El germà de la desapareguda princesa Diana, Charles Spencer, encapçala la representació de la família de la mare del nuvi.

Les absències

No hi serà, en canvi, la duquessa de York, Sarah Ferguson i tieta del nuvi. Tampoc els dos exprimers ministres laboristes, Gordon Brown i Tony Blair.

A més, la reina Isabel II ha enretirat la invitació a l'ambaixador sirià en considerar que és un "convidat inapropiat" després de la violència que viu Síria aquests dies.

Anar al contingut