Madrid

La relliscada de Sergio Ramos té ressò a la premsa de mig món i al "Crackòvia"

La premsa internacional es fa ressò de la victòria del Reial Madrid davant el Barça a la final de la Copa del Rei, i del fet que els madridistes van poder aixecar un trofeu després de gairebé tres anys, i del gol de Cristiano Ronaldo i, és clar, de la maldestra celebració del segon capità dels blancs, Sergio Ramos. És sense cap mena de dubte una de les imatges de la final i mitjans d'arreu del planeta s'hi han abonat. El "Frankfurter Allgemeine", per exemple, s'ho mira amb optimisme i diu que està bé que Ramos, com a mínim, no sigui el porter del Reial Madrid.

Actualitzat
El rotatiu alemany recull els fets en aquesta notícia en la qual també adjunta el vídeo, com pràcticament la majoria dels mitjans internacionals consultats pel 3cat24.

A la versió digital del britànic "The Guardian" la notícia ha estat entre les tres més vistes del dia al llarg de tot aquest dijous. També recullen les imatges d'un Sergio Ramos que, segons descriu el periodista Giles Tremlett, pretenia botar al ritme de l'afició quan li va caure la copa.

Als Estats Units també se'ls escapa el riure per sota el nas a l'hora de redactar la notícia i el mateix "The Washington Post" titula la informació dient que el Reial Madrid ha trobat coses noves per llançar sota el bus.

No són els únics mitjans que recullen la notícia. També ho fa la BBC, els francesos "Le Figaro" i "Le Monde", "The New York Times", el "Huffington Post" i el "Clarín" entre d'altres.

Però si algú s'esperava que reaccionés a l'escena és el mateix Sergio Ramos des de la ficció del "Crackòvia". Un personatge que s'haurà d'esforçar encara més per superar els gags de qui li dóna raó de ser.


Anar al contingut