Madrid

La policia perd la pista de l'etarra Antonio Troitiño i se'l continua buscant a França

Antonio Troitiño està desaparegut. Les forces de seguretat sospiten que l'etarra pròfug podria ser a França, on resideixen diversos familiars seus, però n'ha perdut la pista. Troitiño està en cerca i captura després que l'Audiència Nacional va revocar la seva pròpia ordre d'exarceració.

Actualitzat
Precisament, el risc de fuga d'aquest històric etarra va ser determinant perquè l'Audiència Nacional rectifiqués dimarts la seva decisió d'excarcerar-lo i dictés una ordre de cerca i captura. Troitiño, però, és pròfug. Les forces de seguretat creuen que és a França. De fet, sospiten que aquest dimecres va visitar el despatx del seu advocat a Hendaia, al País Basc francès, però quan el van anar a buscar no l'hi van trobar.

Troitiño va sortir de la presó de Huelva dimecres de la setmana passada després d'haver complert 24 anys de condemna. Però dimarts a la nit els mateixos magistrats de l'Audiència Nacional que l'havien excarcerat van rectificar, perquè consideren que encara li queden sis anys més de presó per complir el màxim de 30 anys que estableix la Constitució espanyola.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut