Roma

Ruby, la jove que ha posat Berlusconi contra les cordes

Una jove marroquina, de 18 anys, coneguda com a "Ruby", ha posat contra les cordes l'home més poderós d'Itàlia, el primer ministre Silvio Berlusconi, de 75 anys, que està acusat d'abús de poder i de mantenir-hi relacions sexuals quan era menor. Si l'aparició de la jove Noemi Letizia va significar per a Berlusconi la petició de divorci de la seva dona Veronica Lario, l'entrada en escena de Karima El Mahroug, coneguda com "Ruby Robacors", li pot suposar una pena de fins a 15 anys de presó. Aquest dimecres se celebra el judici.

Actualitzat
  • ANÀLISI
  • Xavier Bosch
    Per Xavier Bosch
Segons l'acusació, "Ruby Robacors", nascuda l'1 de novembre del 1992, va mantenir relacions sexuals amb el primer ministre en tretze ocasions a Villa San Martino, a Arcore, a prop de Milà, entre el 14 de febrer i el 2 maig del 2010, quan encara era menor d'edat. Amb aquesta relació, la jove s'hauria emportat 187.000 euros, amb els quals pensava obrir un centre d'estètica a Milà, ciutat on va arribar des de Sicília al novembre del 2009 després d'una adolescència marcada per nombroses fugides de casa, internaments en centres de menors i denúncies per petits furts.

La connexió entre Ruby i l'entorn de Berlusconi es va establir quan la noia tenia 16 anys. Aleshores, Ruby ja estava considerada una bellesa mediterrània, d'1,80 centímetres, que no passava desapercebuda. Una cop a Milà, es va obrir camí a les agències de publicitat i va deixar el seu nòvio, Nico Rizzo. El 14 de febrer del 2010, amb 17 anys, va aconseguir presentar-se a la residència de Berlusconi de bracet amb el representant d'artistes Lele Mora.

A partir d'aquell moment, va començar a assistir a les festes d'Arcore, on, segons els fiscals, se celebrava un sopar previ als "bunga-bunga", o jocs eròtics, que es realitzaven en una discoteca habilitada en una sala inferior de la residència. "S'exhibia disfressada, feia 'striptease' i balls eròtics, es tocava les parts íntimes per a Berlusconi i es tocaven recíprocament", segons escriuen els fiscals. Després, el primer ministre triava les noies que li venien més de gust per mantenir-hi relacions més íntimes.

Al març, Ruby es presenta amb el vel islàmic a casa dels seus pares, a Letojanni, a l'illa de Sicília, i un mes després assisteix a una fira de maquinària per al seu centre d'estètica a Bolonya. Segons els informes de la fiscalia, després de deixar el seu nòvio, Ruby va anar a viure amb l'esteticista Katia Pasquina i el 27 de maig va acabar a la comissaria de Milà acusada de robar a la seva companya 3.000 euros i un collaret d'or.

La intervenció de Berlusconi amb una trucada telefònica perquè l'alliberessin no li va sortir bé. El primer ministre va assegurar a les autoritats de la comissaria que Ruby era la neboda del llavors president d'Egipte, Hosni Mubarak, cosa que ha valgut al mandatari l'acusació d'"abús de poder" per part de la fiscalia.

Ruby va ser alliberada i lliurada a la higienista dental i consellera regional Nicola Minetti, que al costat de Lele Mora i Emilio Fede estan acusats d'induir i afavorir la prostitució i la prostitució infantil en el mateix cas a què s'enfronta Berlusconi.
Anar al contingut