La dona la van trobar morta a ganivetades a Reus.
La dona la van trobar morta a ganivetades a Reus.
Tarragona

La dona assassinada a Reus vivia amb la seva parella, tot i l'ordre d'allunyament

La dona assassinada d'una ganivetada en un pis de Reus convivia des de feia temps amb el seu presumpte agressor tot i tenir una ordre d'allunyament vigent des del 2006, segons ha confirmat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. La parella convivia fent vida normal i familiar, segons el comunicat del TSJC, i de fet la dona havia anat a la Policia Local, el 16 de febrer, per demanar de nou que retiressin l'ordre d'allunyament perquè consentia que ell accedís a l'habitatge. Aquest migdia, una concentració silenciosa ha rebutjat aquest cas de violència masclista que hi ha hagut a la ciutat.

Actualitzat
El jutjat de guàrdia de Reus, que es va encarregar de les primeres diligències després del crim, s'ha inhibit a favor del jutjat de violència domèstica sobre la dona.

Les diligències d'aquesta causa s'han declarat secretes i, segons el TSJC, ahir es van dur a terme unes proves a la menor de cinc anys, que va ser qui va donar l'alerta a l'escola de la mort de la seva mare.

Els Mossos d'Esquadra estan buscant el marit com a principal sospitós dels fets, després que la nena va explicar que el seu pare havia matat la seva mare d'una ganivetada a l'esquena.
Anar al contingut