Barcelona

El PSC titlla de "rumor" el debat sobre les autonomies i acusa Mas de buscar enemics exteriors

El PSC acusa Artur Mas de buscar enemics exteriors quan alerta que PSOE i PP amenacen l'autogovern de Catalunya quan parlen de reformar l'estat de les autonomies. Així ho ha declarat el secretari d'organització del PSC, José Zaragoza, en l'espai "L'entrevista", de Catalunya Informació.

Actualitzat
En una entrevista a Catalunya Informació, Zaragoza ha qualificat de "rumor" la intenció del govern espanyol d'homogeneïtzar les autonomies i ha assegurat que no ha vist el document que inclou la proposta. El secretari d'organització dels socialistes no veu perillar el model actual d'estat de les autonomies. En aquest sentit, Zaragoza ha acusat el president de la Generalitat, Artur Mas, d'electoralisme i de buscar la confrontació en lloc d'aliances per sortir de la crisi quan va avisar que Catalunya no quedarà impassible davant una reforma autonòmica que retalli l'autogovern.

D'altra banda, el secretari d'organització dels socialistes ha qualificat l'actitud de Mas amb el PSC de grollera i ha assegurat que el president de la Generalitat ha respost "amb males paraules la generositat dels socialistes", que van facilitar-li la investidura.

Pel que fa al conseller de Cultura, Ferran Mascarell, Zaragoza critica les maneres que ha fet servir per abandonar el partit i creu que s'hauria de disculpar. A més, ha demanat a Mascarell que no critiqui el que va ser el seu partit. També ha deixat clar que el regidor socialista de Girona Joan Pluma, que anirà a fer de director general de Patrimoni, hauria de deixar el PSC.

A la mateixa entrevista, José Zaragoza ha parlat del procés de primàries a Barcelona i ha assegurat que els ha sobtat que s'hi presenti un altre candidat tenint en compte que Jordi Hereu es presentava a la reelecció.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut