Manual d'ús

2.1.4.1. Principis dels espais infantils i juvenils

Produïm i difonem continguts tenint en compte que els nostres mitjans són una de les eines que molts infants i joves fan servir per conèixer el món en què viuen. Assumim la responsabilitat que això comporta en els espais i canals dedicats específicament a menors d’edat i també en els de caràcter general, susceptibles d’arribar a aquest públic.

En totes les plataformes garantim uns continguts infantils i juvenils de qualitat que transmetin els valors que considerem essencials, generin la confiança de l’audiència familiar i satisfacin les expectatives dels menors.

Volem estimular el sentit crític i la descoberta de coneixements enriquidors, fomentar els valors de la convivència, el compromís social i la diversitat, contribuir al benestar i al desenvolupament personal d’infants i joves i ajudar a formar ciutadans responsables i conscients.

Difonem continguts per a totes les franges d’edat i etapes evolutives d’infants i joves.

Mantenim al marge de la publicitat les persones i els personatges que tenen notorietat dins la programació infantil. Evitem que s’utilitzin els llaços de confiança que tenen amb l’audiència infantil i juvenil per promocionar productes comercials.

TEMES:
ValorsServei públicRigorQualitatMenorsIntegritatEstereotipsEntretenimentEducació
Anar al contingut