2. Manual d'ús

2.2.3.2.2.3. Gestió de drets

Mitjans interactius

Els nostres equips de producció de continguts audiovisuals i els serveis jurídics vetllen per assegurar els drets de difusió en totes les plataformes i perquè els contractes que se signen no posin limitacions a aquesta capacitat de distribució. Els mateixos equips documenten la situació dels drets de cada contingut.

Més »

Quan els drets de difusió d’algun contingut estan limitats contractualment, apliquem les mesures pertinents i n’informem els usuaris. Les limitacions més habituals són:
 
• Geogràfiques: la situació contractual de determinats continguts pot autoritzar-ne la difusió només en un determinat territori. Aquest geobloqueig pot aplicar-se tant a les emissions en directe com als continguts segons demanda.
 
• Temporals: alguns continguts audiovisuals només els podem distribuir durant un període de temps limitat. Quan sabem la data de despublicació d’un contingut la comuniquem als usuaris.
 
• Per modalitat de difusió: la situació contractual pot impedir, per exemple, distribuir determinats continguts en la modalitat de descàrrega o bé permetre’n la difusió en directe, però no segons demanda.
 
• Per domini: alguns continguts audiovisuals només es poden difondre en determinats dominis d’internet de la CCMA.
 
• Per mitjà o dispositiu: disposem dels drets de difusió només en alguns mitjans o dispositius, com ara internet, mòbils o televisors connectats.