Manual d'ús

2.2.4.1.1. Continguts generats per l'audiència

Fomentem les aportacions d’informació i continguts per part de l’audiència. Entenem aquesta participació com una manera d’enriquir els nostres mitjans i fer-los més pròxims als ciutadans.

Canalitzem aquestes aportacions d’informació i contingut, ja sigui text, fotografia, àudio o vídeo, a través dels espais que tenim destinats per a aquesta funció en els nostres mitjans.

Quan cal una garantia legal en relació amb l’autoria del material i la cessió de drets, fem servir les vies establertes de manera permanent en els nostres mitjans interactius. El col·laborador ha d’acceptar les condicions d’ús que ens faculten per difondre el contingut en qualsevol de les nostres plataformes.

En situacions excepcionals fem crides a l’audiència perquè aporti continguts relacionats amb algun tema concret o algun fet noticiable. En aquests casos, entenem que hi ha un consentiment implícit per difondre el material, encara que no ens arribi pels espais permanents dels nostres mitjans interactius.

Per regla general, fem pública l’autoria dels continguts que ens fa arribar l’audiència.

No difonem continguts si detectem que no són originals, si tenim dubtes sobre l’autenticitat, si considerem que es tracta de publicitat encoberta o si incompleixen els nostres principis editorials.

TEMES:
Multiplataforma Fonts Imatge corporativa Material informatiu Participació
Anar al contingut