Manual d'ús

2.2.3.2.2. Continguts audiovisuals

Distribuïm tot el contingut d'àudio i vídeo en diverses plataformes per arribar al màxim públic possible.

Procurem obtenir els drets de les produccions pròpies, les coproduccions i les produccions alienes per difondre-les en els mitjans interactius. Quan és necessari establim acords de difusió per a un temps o un àmbit geogràfic limitats.

Ens assegurem que tenim els drets necessaris abans de difondre continguts en qualsevol plataforma. Tenir els drets de difusió d'un contingut per a internet no implica necessàriament que també els tinguem per als mòbils, per exemple.

Tret que alguna condició contractual ens ho impedeixi, la nostra oferta de continguts audiovisuals es difon per a tot el món.

Aprofitem la major capacitat dels nostres mitjans interactius per difondre continguts audiovisuals que no tenen cabuda en les emissions lineals de ràdio i televisió.

Difonem continguts audiovisuals tant en directe, simultàniament amb l'emissió per ràdio o televisió, com segons demanda.

Oferim continguts diferenciats tant en directe (per exemple, transmissions d'esdeveniments, rodes de premsa o emissió de canals exclusius per als mitjans interactius) com segons demanda (per exemple, continguts creats exclusivament o continguts extres que complementen el que hem emès per altres mitjans).

Per distribuir continguts audiovisuals en els mitjans interactius disposem d'una plataforma que permet gestionar el nostre procés de publicació, els drets, la publicitat i la recollida de dades d'audiència. Com a criteri general, tots els nostres continguts es difonen utilitzant aquesta plataforma.

TEMES:
RigorQualitatServei públicMultiplataformaIdentificacióImatge corporativa
Anar al contingut