Anar a la navegació principal
Vídeoblog

Videoblog 69 - Orciny Press, una porta oberta a la literatura de gènere

Aquesta setmana el protagonista és Hugo Camacho, un jove editor que s'ha decidit a arrencar un projecte, Orciny Press, que és una aposta ferma i interessant

Aquesta setmana el protagonista és Hugo Camacho, un jove editor que s'ha decidit a arrencar un projecte, Orciny Press, que és una aposta ferma i interessant en favor de la literatura de gènere.El fantàstic és el fil conductor central d'aquesta proposta. Bon coneixedor del gènere, l'Hugo aposta per una equilibrada combinació entre autors d'aquí i traduccions que sorprenen i que alimenten un catàleg que creix en interès i emoció.
I també els llibres

Los libros repentinos - Pablo Gutiérrez - Seix Barral
El temps girat - Xavier Amorós Corbella - Cossetània
Rondalles d'Andersen - H.C Andersen - Joventut


Producció - Jordi Muñoz
Imatge - Rafael Márquez
Escenari - Granja Gràfica
Anar al contingut

Jordi Cervera

Vaig néixer a Reus, un fet que, segons expliquen algunes veus (totes reusenques) ja és un mèrit; vaig començar molt aviat a llegir i anys més tard a treballar de periodista i a escriure per plaer, és a dir, per vici. A hores d'ara no tinc gaire clar si he après a fer mínimament bé cap de les tres coses i per aquest motiu tampoc no puc garantir que aquestes pàgines arribin en algun moment a ser sòlides i unitàries. Però ja se sap, les tombarelles mentals, encara que siguin al ciberespai, ja el tenen aquest perill afegit. Sort!

Cerca posts del blog
Últims posts