Anar a la navegació principal
Vídeoblog

Videoblog 62 - "La maledicció dels Palmisano", l'avançament exclusiu de la nova novel·la de Rafel Nadal.

Columna i Destino publiquen en català i castellà, la tercera novel·la de Rafel Nadal, "La maledicció dels Palmisano". El blog us ofereix en exclusiva la

Columna i Destino publiquen en català i castellà, la tercera novel·la de Rafel Nadal, "La maledicció dels Palmisano". El blog us ofereix en exclusiva la lectura dels primers capítols del llibre a molt pocs dies de la seva sortida oficial al mercat.
Situada a l'Apúlia italiana, a cavall de les dues grans guerres, la novel·la és una història de dones valentes, d'amor, de sacrifici i que repassa també un episodi històric poc tractat, el Pearl Harbour europeu, el bombardeig de Bari. Aquí teniu aquest avançament en exclusiva.

La maledicció dels Palmisano

La maledicció dels Palmisano apunta a ser una de les novel·les més llegides de la tardor i tampoc no és cap disbarat pensar que té molts elements que la fan fàcilment transformable en pel·lícula. Nadal s'ha consolidat pas a pas com un magnífic narrador d'històries i aquesta, ambiciosa, subtil i plural pot ser la consagració definitiva de la seva popularitat literària.
I també els llibres

Qui s'amaga sota l'elefant - Vincent Mathy - Joventut
Notícias felices en aviones de papel - Juan Marsé - Lumen
Los libros de la selva - Rudyard Kipling - Alba


Producció - Jordi Muñoz
Imatge - Rafael Márquez
Escenari - Casa Segarra
Anar al contingut

Jordi Cervera

Vaig néixer a Reus, un fet que, segons expliquen algunes veus (totes reusenques) ja és un mèrit; vaig començar molt aviat a llegir i anys més tard a treballar de periodista i a escriure per plaer, és a dir, per vici. A hores d'ara no tinc gaire clar si he après a fer mínimament bé cap de les tres coses i per aquest motiu tampoc no puc garantir que aquestes pàgines arribin en algun moment a ser sòlides i unitàries. Però ja se sap, les tombarelles mentals, encara que siguin al ciberespai, ja el tenen aquest perill afegit. Sort!

Cerca posts del blog
Últims posts