Anar a la navegació principal
Jordi Cervera

"Menú de degustació" a El Punt Avui

Al suplement "Cultura" del diari El Punt-Avui d'aquest diumenge, el periodista i escriptor Lluís Llort dedica un article a parlar del "Menú de degustació",

Al suplement "Cultura" del diari El Punt-Avui d'aquest diumenge, el periodista i escriptor Lluís Llort dedica un article a parlar del "Menú de degustació", el primer llibre de poemes que treballa sobre les preparacions i la filosofia del restaurant elBulli. Amb pròleg de Ferran Adrià i editat per Saldonar.

Anar al contingut

Jordi Cervera

Vaig néixer a Reus, un fet que, segons expliquen algunes veus (totes reusenques) ja és un mèrit; vaig començar molt aviat a llegir i anys més tard a treballar de periodista i a escriure per plaer, és a dir, per vici. A hores d'ara no tinc gaire clar si he après a fer mínimament bé cap de les tres coses i per aquest motiu tampoc no puc garantir que aquestes pàgines arribin en algun moment a ser sòlides i unitàries. Però ja se sap, les tombarelles mentals, encara que siguin al ciberespai, ja el tenen aquest perill afegit. Sort!

Cerca posts del blog
Últims posts