Anar a la navegació principal
Jordi Cervera

L'enigma Perucho

Comencen a arribar les primeres reaccions a l'aparició de "L'enigma Perucho" a l'editorial Combel.La novel·la és una de les recomanacions del número 10 (Primavera 2017) del butlletí El Garbell que edita l'Associació de Mestres Rosa Sensat.
Fent-se ressò d'aquesta recomanació, Anna Guitart, des del programa Tria 33 també aprofita per parlar-ne.I finalment, Maite Ricart en fa una càlida i elogiosa lectura i ho explica al suplement cultural del diari El Mundo.Moltes gràcies a tots
Anar al contingut

Jordi Cervera

Vaig néixer a Reus, un fet que, segons expliquen algunes veus (totes reusenques) ja és un mèrit; vaig començar molt aviat a llegir i anys més tard a treballar de periodista i a escriure per plaer, és a dir, per vici. A hores d'ara no tinc gaire clar si he après a fer mínimament bé cap de les tres coses i per aquest motiu tampoc no puc garantir que aquestes pàgines arribin en algun moment a ser sòlides i unitàries. Però ja se sap, les tombarelles mentals, encara que siguin al ciberespai, ja el tenen aquest perill afegit. Sort!

Cerca posts del blog
Últims posts