Anar a la navegació principal
Dansa

Indisciplines

El Mercat de les Flors obre temporada. Les retallades es compensen amb il·lusió, ganes i una programació treballada al detall, amb una cura i una passió

El Mercat de les Flors obre temporada. Les retallades es compensen amb il·lusió, ganes i una programació treballada al detall, amb una cura i una passió encomanadissa per part de tot l'equip, encapçalat per tot un entusiasta, el director Francesc Casadesús.
L'estrena és aquest cap de setmana, 28, 29 i 30 de setembre, unes dates que s'aprofiten per celebrar els 10 anys de vida de l'Institut Ramon Llull, dedicat a promocionar la cultura catalana arreu del món.Per obrir foc s'ha escollit un repte complex, ocupar tots els espais del Mercat de manera simultània, una marató que posarà a prova la professionalitat dels equips. Es podrà veu el treball conjunt de diferents creadors, de disciplines variades i d'edats i formacions diverses que han posat en comú la seva creativitat al servei d'uns espectacles, d'unes càpsules d'aproximadament un quart d'hora que, ens alguns casos, seran també la llavor de noves i més fructíferes col·laboracions.Tres recorreguts diferents amb dues peces fixes, Tranç, del ballarí Cesc Gelabert i el cineasta Isaki Lacuesta i el treball de la companyia de dansa vertical DelReves i NU2's. A banda el públic podrà escollir dues de les altres propostes: ZA! + Los Corderos; Pere Faura + Aggetelek; Eulàlia Ayguadé + Joan Català + Jordi Molina; Bradien + Eduard Escoffet; Black Tulip + Sònia Sànchez.Divendres doble sessió, a les 7 i a dos quarts de 10; dissabte a dos quarts de 10 i diumenge a les 7 de la tarda. El preu 12 euros tot i que si es compra l'entrada anticipada a Tiquet Rambles (Palau de la Virreina, La Rambla, 99) s'aplica un descompte del 50% amb motiu de la celebració de la Mercè 2012. Només 6 ?, un preu magnífic per assistir a aquesta oportunitat única de gaudir del treball multidisciplinar i original d'un ampli ventall de creadors, un tastet del que serà la temporada 2012-2013 del Mercat de les Flors. Sorpreses, emocions i descobriments del tot garantits.
Anar al contingut

Jordi Cervera

Vaig néixer a Reus, un fet que, segons expliquen algunes veus (totes reusenques) ja és un mèrit; vaig començar molt aviat a llegir i anys més tard a treballar de periodista i a escriure per plaer, és a dir, per vici. A hores d'ara no tinc gaire clar si he après a fer mínimament bé cap de les tres coses i per aquest motiu tampoc no puc garantir que aquestes pàgines arribin en algun moment a ser sòlides i unitàries. Però ja se sap, les tombarelles mentals, encara que siguin al ciberespai, ja el tenen aquest perill afegit. Sort!

Cerca posts del blog
Últims posts