Anar a la navegació principal
Dansa

Festival Sâlmon

Dues noves i interessants propostes del Mercat de les Flors: El festival Sâlmon, de joves talents europeus en moviment que posa damunt l'escenari les figures

Dues noves i interessants propostes del Mercat de les Flors: El festival Sâlmon, de joves talents europeus en moviment que posa damunt l'escenari les figures més interessants i emergents de la dansa europea gràcies a un projecte que busca fer surar les noves generacions de ballarins.Els artistes espanyols han estat seleccionats a partir de les residències realitzades al Graner i la resta a partir de les diferents propostes dels directors de les cases de dansa europees dins del projecte global Modul-dance que lidera el Mercat de les Flors amb el suport del Programa Cultura de la Unió Europea. (del 31 d'octubre a l'11 de novembre).També podeu assistir al cicle de Joves Coreògrafs de la CND, una altra de les línies de treball del Mercat destinades a potenciar nous valors, a facilitar la seva entrada als circuits nacionals i internacionals a la vegada que s'acosten al públic noves maneres d'interpretar i d'escenificar la dansa.I si veniu d'aquest blog tindreu un descompte del 50% a l'hora de comprar les entrades del cicle si utilitzeu aquest codi promocional a l'hora de comprar per internet.
JOVESCND.
Llegir aquest bloc us estalviarà 8 euros, així de senzill. No ho desaprofiteu, val la pena.
Anar al contingut

Jordi Cervera

Vaig néixer a Reus, un fet que, segons expliquen algunes veus (totes reusenques) ja és un mèrit; vaig començar molt aviat a llegir i anys més tard a treballar de periodista i a escriure per plaer, és a dir, per vici. A hores d'ara no tinc gaire clar si he après a fer mínimament bé cap de les tres coses i per aquest motiu tampoc no puc garantir que aquestes pàgines arribin en algun moment a ser sòlides i unitàries. Però ja se sap, les tombarelles mentals, encara que siguin al ciberespai, ja el tenen aquest perill afegit. Sort!

Cerca posts del blog
Últims posts